Travelista.ro Exit Reader Mode

Concurs: Castiga o valiza Trunki, pentru urmatoarea ta calatorie cu copiii, de la Family Travel Bubble

Family Travel Bubble va invita la concurs: castiga o valiza Trunki!

Asa ca, pentru a va inveseli aceasta vacanta tare dificil de planificat in contextul pandemic in care ne aflam, impreuna cu familiile calatoare din Family Travel Bubble, va invit la concurs, pentru a castiga o valiza Trunki. Perioada concursului este 20-30 noiembrie, si pentru a participa trebuie in primul rand sa fiti membri ai grupului nostru de facebook, Grupul familiilor calatoare! Pentru mai multe detalii despre regulile pentru a va inscrie la concurs accesati linkul de mai jos:

Concurs: Castiga o valiza Trunki de la Family Travel Bubble

(apasa aici)

Cat despre noi, ei bine, peste noi a dat febra Craciunului deja, si ieri am scos toate decoratiile si le-am imprastiat prin casa. Dar in acelasi timp, ne pregatim si planuim o posibila excursie fantastica de iarna, pentru a scapa un pic de frig si atmosfera apasatoare a pandemiei de acasa.

Iar daca am invatat ceva in 10 ani de calatorii cu copiii, este ca pentru a ii face de mici interesati sa exploreze lumea asta mare in care ne aflam, trebuie sa ii implici in toate etapele unei calatorii: de la planificare (si uitat impreuna la hoteluri si cazari si atractii turistice pe internet) la facut bagaje. Si aici intervine un accesoriu pe care toate familiile calatoare il adora: valiza Trunki, preferata copiilor calatori din toata lumea, cu design-ul ei haios si multi functionalitatea, de jucarie si bagaj in acelasi timp.

Ema, valiza noastra Trunki, si restul familiei va ureaza succes la concurs!