Sus
  >  Descopera Romania   >  Amintiri din vara: La plaja in Tuzla

Cu greu m-am convins sa public aceste poze… Asta pentru ca Tuzla are probabil singura plaja (aproape) virgina de la Marea Neagra de la noi. O fasia lunga de nisip se continua cu o mare turcoaz, cum rar vezi pe litoralul romanesc. Oamenii stau rarefiati la plaja, si din loc in loc sunt cateva corturi.

Apa turcoaz si atmosfera linistita

Recent o mica terasa si-a facut loc pe nisipul de la Tuzla, si alaturi de ea mai sunt cateva cherhanale micute, una din ele chiar dotata cu un ponton de lemn cu aspect precar. Si si mai recent o plaja amenajata a aparut la Tuzla: Cochilia. Cam cas si parasite de multa vreme, cateva buncare solide de beton sunt pe jumatate ingropate in nisip, planse libere pentru artisti de graffiti. Din loc in loc, cateva barci colorate ale pescarilor autohtoni.

Dupa plaja, la avioane in Tuzla

Bonus: La cativa kilometri de plaja, dupa centrul satului Tuzla, in cadrul micului aeroport de aici, poti lua un zbor de agrement de 1-2h cu avion micut, pentru a vedea de sus frumusetea marii Negre, si apoi te poti relaxa, admirind avioanele si campia, la o cafenea inedita: Hangar Cafe, unde eu am baut cel mai mov si mai gustos cocktail in vara trecuta.

Cam asa a fost ziua noastra de plimbari prin Tuzla? Voi ati vizitat Tuzla si plaja sa? Dar la micul aerodrom ati fost? Pentru o cafea sau pentru un zbor? Cum vi s-a parut noua plaja Cochilia, amenajata pe candva nisipul virgin?

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare