Sus
  >  Calatorii cu copii   >  Prima iesire in 4: Weekend cu copiii la Pitesti

Desi Pitesti-ul este un oras in care ajungem extrem de des, de data aceasta a fost locatia unei premiere: prima iesire in patru, prima sedere a micii Ema la hotel.

Unde ne-am cazat cu copiii in Pitesti?

Am ales hotelul Ramada, datorita locatiei, dar si a jacuzzi-ului numai bun pentru Lucas sa se balaceasca. Ema a fost uimita de privelistea de la geamurile mari ale hotelului, dar si, in egala masura, de becurile din camera.

Cu copiii la Gradina Zoologica din Pitesti

Dupa amiaza am scos copiii la o plimbare prin zoo. Mai fusesem la micutul (dar ok amenajat) zoo din Pitesti, insa de data aceasta mi s-a parut ca am gasit lucruri noi, in special un acvariu si casuta serpilor/crocodililor, care parea nou amenajata. Ne-am salutat cu maimutele, tigrii si ursii, iar pe aleile gradinii Lucas a luat si lectii de mers pe longboard. Bineinteles, o portiune mare din timp a fost alocata vizitarii pe indelete a locului de joaca din centrul zoo, cu topoganele, leaganele si casutele sale.

Ziua am incheiat-o la restaurantul Cornul Vanatorului, la doi pasi de zoo, intr-o atmosfera de toamna insorita intre copacii inalti ai padurii.

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare