Sus
  >  Destinatii   >  Europa   >  Austria   >  Lansare Jimmy Choo pentru H&M (II)

V-am povestit de experienta de sambata dimineata din Dusseldorf, shopping hard-core dupa care m-am declarat multumita, pentru ca in ciuda faptului ca nu avusesem acces la pantofi, imi gasisem rochia bleu pe care o ochisem de la inceput, dar si deoarece datorita unei nemtoaice binevoitoare (si a prietenei cu initiativa care s-a bagat in vorba cu ea) m-am ales cu balerinii negri. Duminica am plecat inspre Romania, cu masina plina de cumparaturile Jimmy Choo, si de alte maruntisuri(hmm! adica un dulap si un scaun de care m-am indragostit si pe care am tinut mortis sa le car in Romania) si ne-am oprit sa dormim seara in Viena (cu gandul de a vizita a doua zi Outletul de la Parndorf).

 

Si in timp ce ma plimbam alene prin centrul istoric al capitalei austriece, delectindu-ma cu niste castane fierbinti, am zarit H&M-ul ce a adus aici pantofii designer, si implicit vitrinele inca pline din abundenta cu pantofi si gentute.

Mi-am dat seama ca in lipsa stocului Jimmy Choo, vitrinele respective trebuiesc schimbate cat de curand, si ca am luat decizia de a renunta la vizita la outlet, schimbind-o cu o plimbare matinala, la 10 fara 5, din nou pe langa H&M.

Nu mica mi-a fost mirarea cand de departe am zarit aproximativ 15 persoane cu aceeasi idee ca si mine. Iar cand am ajuns langa, vitrinele erau goale-goale, iar langa casa trona un munte de cutii albastre-movulii, cu tentantul Jimmy Choo inscriptionat pe ele.

Ca sa nu mai lungesc povestea: mai erau cam 15 perechi de sandale in diferite modele, 3 genti si cateva rochite si accesorii. Sandalele erau 39 sau 40, dar unele din ele un 39 mic aparent, pentru ca cele 2 de mai jos mi-au venit perfect.

Bonus mi-am oferit si gentuta, pe care nu m-am putut abtine sa nu o insfac de cum am vazut-o pe masuta de prezentare. Bineinteles, nu aveam nici cea mai mica nevoie de 2(doua!) perechi de sandale bleumarin, insa cele zebra, care ar fi fost alegerea logica – nu mai am asa ceva in dulap – nu erau decat in uriasa marime 40. Nu este asa ca si voua va place un happy end perfect?

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare