Sus
  >  Inspiratie   >  Roaming la prețuri imbatabile peste tot in lume, mai simplu ca niciodatā!

Două lucruri sunt indispensabile pentru o călătorie și o aventură pe cinste: curiozitatea de a explora locuri noi și internet în roaming pe care te poți baza, ca să îți poți soluționa detaliile logistice ale vacanței tale.

Trebuie să recunosc că nu pot să mă alătur curentului care recomandă deconectare totală de internet în călătorii!

Avem un business care trebuie supravegheat și de la distanță, și de multe ori lucrăm câteva ore dimineața și seara, sau răspundem la mesaje și mailuri urgente de oriunde ne-am afla.

Avem prieteni și familie, cu care ne place să ținem legătura, chiar dacă suntem plecați în lume.

Uneori suntem plecați și fără copii, dacă alegem să explorăm o destinație nu tocmai potrivită pentru ei, și atunci este necesar să putem vorbi des cu ei, fie pentru a afla micile aventuri de care au parte la bunici, fie pentru a le împărtăși impresii și poze de unde suntem noi.

Și nu în ultimul rând, chiar dacă suntem doar în doi, uneori ne facem mici programe separate, și este ideal să putem să ne auzim rapid.

Așa că înainte de a pleca în vacanță în străinătate mă asigur că am opțiuni bune de internet, pe care să mă pot baza oriunde mă voi afla în lume!

Cu Orange este mai simplu ca niciodată să ai roaming la prețuri imbatabile. În My Orange poți verifica dacă ai serviciul de roaming activ și pentru ce destinații este disponibil. Nu uita să verifici acest lucru înainte de a pleca în vacanța ta în străinătate, pentru a putea să îți activezi serviciul de roaming. Accesează și secțiunea Help pentru abonamente sau pentru PrePay pentru a afla detalii.

Pentru călătoriile în Spațiul Economic European (țările membre UE, Islanda, Norvegia și Lichtenstein) este foarte simplu să ai internet și roaming de voce: îți poți folosi beneficiile naționale, facilitate inclusă de acum în toate abonamentele Orange.

Dar ce te interesează cel mai mult, sunt sigură, pe tine, care ca și noi explorezi lumea în lung și lat: de vara aceasta, roaming-ul în afara UE este mai avantajos ca niciodată, Orange avînd o ofertă de 2GB/zi de la 4 euro, pentru ca tu să ai o vacanță WOW. Adevărul că este mult mai simplu să îți activezi direct roaming pentru abonamentul sau cartela ta, și mult mai ieftin în fapt, decât să cauți cartele locale sau servicii de esim, mai ales dacă urmează o călătorie amplă, prin mai multe țări.

Dacă alegi oferta Orange, este foarte ușor să ai roaming de date și voce oriunde în lume! Asigură-te doar că serviciul Roaming în Restul lumii este activ. Dacă folosești o cartelă PrePay și plănuiești să călătorești în afara SEE, activează-ți o opțiune cu beneficii pentru destinația aleasă sau reîncarcă cu credit.

Mai multe detalii despre variantele de roaming și ofertele Orange poți vedea aici.

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare